Kontoer settes på pause som følge av global lansering av bekreftelse av forretningsvirksomhet (november 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

25. januar 2021 oppdaterer vi kravene til bekreftelse av forretningsvirksomhet for å gjenspeile at enkelte annonsørers kontoer kan bli satt på pause frem til bekreftelsen er fullført. Denne oppdateringen blir implementert globalt – i alle land.

Vi kan – som tidligere kunngjort – sette annonsørers kontoer på pause med umiddelbar virkning og kreve at de gjennomfører bekreftelse av forretningsvirksomhet. Vi kan gjøre dette hvis vi ser at den aktuelle forretningsmodellen er uklar, og vi mistenker at annonsørens annonserings- eller forretningspraksis potensielt kan utsette brukerne for fysisk eller økonomisk skade.

Kontoene forblir satt på pause frem til bekreftelsesskjemaet er fylt ut, gjennomgått av Google og ansett for å oppfylle kravene i bekreftelsesprogrammet. Når disse kriteriene er innfridd, kan alle annonser som er i tråd med retningslinjene, bli vist.