Kontoen settes på pause frem til forretningsvirksomheten er bekreftet (desember 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember 2020 oppdaterer vi programkravene for bekreftelse av forretningsvirksomhet slik at de gjenspeiler at enkelte annonsørkontoer kan bli satt på pause frem til bekreftelsen er fullført.

Vi kan sette annonsørers kontoer på pause med umiddelbar virkning og kreve at de gjennomfører en bekreftelse av forretningsvirksomheten hvis vi oppdager at den aktuelle forretningsmodellen er uklar, og vi mistenker at annonsørens annonserings- eller forretningspraksis potensielt kan utsette brukerne for fysisk eller økonomisk skade.

Kontoene forblir satt på pause frem til bekreftelsesskjemaet er fylt ut, gjennomgått av Google og ansett for å oppfylle kravene i bekreftelsesprogrammet. Når disse kriteriene er oppfylt, kan alle annonser som er i tråd med retningslinjene, bli vist.

Vær oppmerksom på at denne oppdateringen bare gjelder for annonsører i Australia, Canada, India, Irland, Pakistan, Storbritannia, Sør-Afrika og USA. Annonsørene blir varslet når dette kravet utvides til også å gjelde andre markeder.

(Lagt ut i oktober 2020)