Accountonderbreking voor verificatie van de bedrijfsvoering (december 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In december 2020 updaten we de vereisten van het programma voor verificatie van de bedrijfsvoering met de bepaling dat de accounts van bepaalde adverteerders kunnen worden onderbroken totdat de verificatie is voltooid.

We kunnen accounts van adverteerders onmiddellijk onderbreken en vereisen dat deze het proces voor verificatie van de bedrijfsvoering doorlopen als we van mening zijn dat hun bedrijfsmodel onduidelijk is en we vermoeden dat hun advertenties of bedrijfsactiviteiten kunnen leiden tot letsel of financiële schade bij gebruikers.

Accounts blijven onderbroken totdat het verificatieformulier is ingevuld en Google na beoordeling hiervan heeft vastgesteld dat aan de vereisten van het verificatieprogramma is voldaan. Als aan de criteria is voldaan, kunnen advertenties die het beleid niet schenden, worden weergegeven.

Deze update is alleen van toepassing op adverteerders in Australië, Canada, India, Ierland, Pakistan, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Adverteerders krijgen een melding wanneer we deze vereiste uitbreiden naar andere markten.

(Gepost in oktober 2020)