Konti kan blive sat på pause med henblik på bekræftelse af virksomhedsdrift (december 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I december 2020 opdaterer vi kravene i programmet til bekræftelse af virksomhedsdrift, så det fremgår, at annoncørers konto kan blive sat på pause, indtil bekræftelsen er fuldført.

Vi sætter muligvis annoncørers konto på pause med det samme og stiller krav om, at de fuldfører processen til bekræftelse af virksomhedsdrift, hvis vi konstaterer, at deres forretningsmodel er uklar, og hvis vi har mistanke om, at deres annoncerings- eller forretningspraksis kan medføre fysisk eller økonomisk skade for brugerne.

Sådanne konti forbliver sat på pause, indtil bekræftelsesformularen er udfyldt og gennemgået af Google og vi har fastslået, at kravene i bekræftelsesprogrammet er opfyldt. Når disse kriterier er opfyldt, kan alle annoncer, der overholder vores politikker, blive vist.

Bemærk! Denne opdatering gælder kun for annoncører i Australien, Canada, Indien, Irland, Pakistan, Storbritannien, Sydafrika og USA. Når kravene implementeres på andre markeder, bliver de berørte annoncører underrettet om det.

(Opslået i oktober 2020)