Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (december 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

I början av december 2020 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll så att den inkluderar en policy för valannonser i Australien. Detta inbegriper följande ändringar:

Valannonser i Australien är annonser som omnämner ett politiskt parti, en nuvarande vald befattningshavare eller en kandidat till representanthuset eller senaten.

Alla annonsörer som visar valannonser i Australien måste verifieras av Google. Annonsörer kan verifiera sig för att visa valannonser i Australien från och med mitten av november 2020. Information om verifieringskraven hittar du här.

(Upplagt i november 2020)