Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (joulukuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää joulukuun 2020 alussa poliittista sisältöä koskevan käytäntönsä lisäämällä siihen vaalimainokset Taiwanissa. Päivitys sisältää seuraavat muutokset:

Taiwanissa vaalimainoksiksi lasketaan mainokset, joissa esiintyy jokin seuraavista:

• Poliittinen puolue, nykyinen vaaleilla valittu viranhaltija tai henkilö, joka on ehdolla Taiwanin parlamentin puhemiehen, varapuhemiehen tai kansanedustajan virkaan taikka pormestarin virkaan jossakin näistä kuudesta kunnasta: Taipei, Uusi-Taipei, Taoyuan, Taichung, Tainan ja Kaohsiung.

Kaikkien Taiwanissa vaalimainoksia julkaisevien mainostajien on käytävä läpi Googlen todennusprosessi. Todennus Taiwanin vaalimainontaa varten on haettavissa marraskuun 2020 puolivälistä alkaen. Tietoja todennusvaatimuksista saat täältä.

(Julkaistu marraskuussa 2020)