Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (august 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I august 2020 oppdaterer Google retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tillate annonsering for gjeldstjenester i Brasil og Canada.

Annonsører som tilbyr slike produkter, må sertifiseres av Google før de kan annonsere via Google Ads.

For å kunne bli sertifisert av Google må bedrifter som annonserer for gjeldstjenester, være registrert, lisensiert eller godkjent av relevante kontrollmyndigheter eller godkjente bransjeorganisasjoner i landet eller landene de målretter annonsene mot.

Annonsører kan be om Google-sertifisering ved å fylle ut søknadsskjemaet. Du finner mer informasjon i artikkelen om sertifisering av gjeldstjenester.

Disse retningslinjene er globale og gjelder for alle kontoer der slike finansielle produkter markedsføres. Du finner mer informasjon i artikkelen om sertifisering av gjeldstjenester.

(Lagt ut i august 2020)