Mainoksia ei näy ‑vianetsintäominaisuus

Tässä vianetsintäominaisuudessa käydään läpi mahdollisia syitä, miksi et näe mainoksiasi.

Et näe mainoksia, jos tietokoneesi tai selaimesi asetukset eivät salli Google-mainosten näyttämistä. Toimi seuraavasti:

1. Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet ja siirry takaisin sivustollesi.

2. Ota käyttöön JavaScript ja poista käytöstä henkilökohtainen palomuuri ja mahdollisesti asentamasi mainosten esto-ohjelmat, sillä ne voivat estää Google-mainosten näkymisen.

3. Avaa yksityinen selausikkuna (esim. Chromessa incognito-tila) ja katso, näetkö mainoksia sitten.

Näkyykö AdSense-tililläsi seuraava ilmoitus?

Tulot vaarassa: Yhdessä tai useammassa ads.txt-tiedostossa ei ole AdSense-julkaisijan tunnustasi. Korjaa ongelma nyt, jotta voit välttyä vakavilta vaikutuksilta tuloihisi.