Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Eina de resolució de problemes d'RGPD

El Reglament general de protecció de dades (RGPD) és una llei de protecció de dades europea que va entrar en vigor el maig de 2018. L'RGPD afecta tant les empreses europees com les no europees que utilitzen solucions en línia de publicitat i mesurament dirigides als usuaris de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) i del Regne Unit que volen accedir als seus llocs web i aplicacions.
Triar el producte