Mainokset eivät näy -vianetsintäominaisuus

Tässä vianetsintäominaisuudessa käydään läpi mahdollisia syitä, miksi et näe mainoksiasi.

Et näe mainoksia, jos tietokoneesi tai selaimesi asetukset eivät salli Google-mainosten näyttämistä. Toimi seuraavasti:

1. Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet ja siirry takaisin sivustollesi.

2. Ota käyttöön JavaScript ja poista käytöstä henkilökohtainen palomuuri ja mahdollisesti asentamasi mainosten esto-ohjelmat, sillä ne voivat estää Google-mainosten näkymisen.

3. Avaa yksityinen selausikkuna (esim. Chromessa incognito-tila) ja katso, näetkö mainoksia sitten.