Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Feilsøkingsprogram for endelig utbetaling

Bruk dette feilsøkingsverktøyet hvis du har problemer med å motta den endelige utbetalingen etter at du har avsluttet kontoen din.

Den endelige utbetalingen utstedes hvis kontosaldoen i en personlig betalingskonto er høyere enn oppsigelsesgrensen. Den siste utbetalingen gjøres til den primære betalingsmåten i betalingsprofilen din.

Følg fremgangsmåten nedenfor, og velg svarene som best beskriver den aktuelle situasjonen.

Hvilken status har AdSense-kontoen din?