Kirjautumisen vianetsintäominaisuus

Tämän vianetsintäominaisuuden tarkoitus on auttaa sinua ratkaisemaan AdSense-tilille kirjautumiseen liittyviä ongelmia. Valitse jokaisessa vaiheessa tilannettasi kuvaava vastaus, niin saat meiltä ongelmaasi liittyviä toimintaohjeita. Saavutat parhaat tulokset seuraamalla näitä ohjeita tarkasti.
Varmista aluksi, että käytössäsi on google.fi/adsense. Seuraa sitten näitä ohjeita:

1. Kirjaudu ulos kaikilta muilta Google-tileiltä.
2. Tyhjennä selaimesi välimuisti.
3. Ota käyttöön evästeet ja SSL 2.0.

Valitse ongelma: