Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Løs problemer med login

Du kan bruge denne fejlfinding til at løse almindelige problemer i forbindelse med login på AdSense. Hvis du har problemer med at få adgang til din AdSense-konto, skal du følge nedenstående trin og vælge de svar, der bedst beskriver din situation.

Før du går i gang

1. Log ud af Google-konti.
  2. Ryd din browsers cache.
  3. Aktivér cookies og SSL 2.0.
Vælg den situation, der bedst beskriver dit problem: