Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Veiledning for annonseleveringsgrenser (AdSense)

Du er logget på med e-postadressen gkms:signal:GaiaEmail.

Denne e-postadressen er tilknyttet AdSense-kontoen gkms:signal:UserData.AdsensePublisherId.

Du kan bruke denne veiledningen til å

• finne ut mer om grenser for annonseleveringen
  • forstå hva du bør gjøre når du er underlagt grenser for annonseleveringen, og hvordan du kan unngå slike grenser
  • feilsøke vanlige årsaker til disse grensene

Hvor lenge håndheves den begrensede annonseleveringen?

Selv om denne typen begrenset annonselevering som regel påvirker publisister i mindre enn 30 dager, kan den ha lengre virkekraft i enkelte tilfeller.

Hvordan fungerer begrenset annonselevering?

Vi gjennomgår og oppdaterer automatisk den begrensede annonseleveringen som er pålagt en konto, mens vi holder øye med og evaluerer trafikken. Hvis vi oppdager problemer etter at vi har opphevet en begrensning, eller om vi ikke lenger har nok informasjon til å evaluere dette, kan vi gjeninnføre begrensningen mens vi gjør videre vurderinger.

Hvordan kan jeg forhindre begrenset annonselevering?

Se mer om dette i programretningslinjene og vilkårene for AdSense

Spørsmål 1: Hvilke av varslene nedenfor ser du i retningslinjesenteret?