Mainontarajoituksia koskeva opas (AdSense)

Olet tällä hetkellä kirjautuneena sisään tilillä .

Tämä sähköpostiosoite on liitetty seuraavaan AdSense-tiliin: .

Tästä oppaasta

• voit lukea lisää mainosten näkymistä koskevista rajoituksista
  • saat käsityksen siitä, mitä voit tehdä mainosten näyttörajoituksen poistamiseksi ja miten voit välttyä näiltä rajoituksilta
  • voit ratkaista yleisiä rajoituksiin johtavia ongelmia.

Miten kauan mainosten näyttörajoitus kestää?

Mainosten näyttörajoitus vaikuttaa julkaisijoihin yleensä alle 30 päivää mutta joissakin tapauksissa pidempään.

Miten mainosten näyttörajoitus toimii?

Tarkistamme ja päivitämme tilin mainosten näyttörajoituksen automaattisesti samalla, kun seuraamme ja arvioimme liikennettä. Jos havaitsemme ongelmia rajoituksen poistamisen jälkeen tai jos meillä ei enää ole riittävästi tietoja arviointia varten, saatamme joutua palauttamaan rajoituksen, kun jatkamme arviointia.

Miten voin välttyä mainosten näyttörajoituksilta?

Noudata ohjelmakäytäntöjämme ja AdSensen käyttöehtoja, niin vältyt rajoituksilta.

K1. Mitkä seuraavista ilmoituksista näet Käytäntökeskuksessa?