Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Min Western Union-betalning hålls inne

Den här felsökaren hjälper dig att ta bort spärren som stoppar din via Western Union.

För Asien och Stillahavsområdet måste du ändra betalningsmetod. Läs mer om hur Western Union inte längre har stöd för AdSense-betalningar.

Har du hittat kontrollnumret (MTCN, Money Transfer Control Number) som är kopplat till din Western Union-betalning?