Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

En Western Union-betaling er tilbakeholdt

Dette feilsøkingsverktøyet hjelper deg med å fjerne tilbakeholdingen som forhindrer utbetaling via Western Union.

Endre betalingsmåten for Asia og Stillehavsregionen. Finn ut mer om avvikling av støtten for AdSense-betalinger hos Western Union.

Har du funnet kontrollnummeret for pengeoverføring (MTCN) knyttet til Western Union-betalingen?