Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Western Union -maksu on jäädytetty

Vianetsintäominaisuuden avulla voit poistaa jäädytyksen, joka on Western Union ‑maksun esteenä.

Vaihda maksutapa Aasian ja Tyynenmeren alueelle. Lue lisää Western Union ‑tuen loppumisesta AdSense-maksuille.

Oletko löytänyt Western Union -maksuusi liittyvän rahansiirron tarkistusnumeron (Money Transfer Control Number, MTCN)?

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
false
Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
12843063519766036275
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false