Powiadomienie

Odwiedź Twoją stronę AdSense. Znajdziesz na niej spersonalizowane informacje o swoim koncie, które pomogą Ci osiągnąć sukces w AdSense.

1 kwi 2025

Ponowna weryfikacja tożsamości

Dzień dobry,
Zgłosiłem się do programu Google AdSense, gdy nie miałem jeszcze ukończonych 18 lat. W związku z tym moje konto zostało wstrzymane, a w wiadomości od AdSense zalecono mi kontakt w tej sprawie.
Chciałbym poinformować, że obecnie mam już ukończone 18 lat i spełniam wymagania wiekowe programu AdSense. Nie widzę żadnego okienka z ponowną prośbą o weryfikację mojego konta i jego odblokowanie.
Bardzo proszę o informację, jakie kroki powinienem podjąć, aby aktywować moje konto.
Z góry dziękuję za pomoc.
Treści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacji
Uważamy, że ta odpowiedź jest trafna
Witaj na forum Społeczności AdSense,
z tego co mi wiadomo to póki co system nie przewiduje "odblokowania" konta z racji naruszenia zasad. 
Ale spróbuj przeklikać się przez formularz https://support.google.com/adsense/troubleshooter/7582219 może pojawiły się nowe opcje dla osób, które złamały regulamin rejestrując się jako osoby niepełnoletnie.

Jeśli ten link nie pomoże to nic nie da się zrobić. 

Pozdrawiam,
Karol

___
[FAQ] Częste problemy
Jeśli odpowiedź rozwiązała problem, proszę kliknij POLECAJ.
Pomocne?
Wszystkie odpowiedzi
Najtrafniejsza odpowiedź
1 kwi 2025
Witaj na forum Społeczności AdSense,
z tego co mi wiadomo to póki co system nie przewiduje "odblokowania" konta z racji naruszenia zasad. 
Ale spróbuj przeklikać się przez formularz https://support.google.com/adsense/troubleshooter/7582219 może pojawiły się nowe opcje dla osób, które złamały regulamin rejestrując się jako osoby niepełnoletnie.

Jeśli ten link nie pomoże to nic nie da się zrobić. 

Pozdrawiam,
Karol

___
[FAQ] Częste problemy
Jeśli odpowiedź rozwiązała problem, proszę kliknij POLECAJ.
2 kwi 2025
Dzień dobry przeklikałem i niestety nic. To teraz ostatna opcja dezaktywować te konto AdSense i stworzyć kolejne? Czy już do końca życia nie będe mógł zarabiać na YouTube?😝
Nie wiem czy do końca życia, ale aktualnie jest to sytuacja patowa. Nie uda Ci się dezaktywować czegoś co nie zostało aktywowane. Zatem samo konto "wisi" i niewiele możesz z nim zrobić. Dodam, że usunięcie konta Google/Gmail nie jest rozwiązaniem. 
Pozostaje Ci czekać, aż Google coś zmieni w tym temacie.
false
12827259551464633268
true
Wyszukaj w Centrum pomocy
true
true
true
true
true
157
Szukaj
Wyczyść wyszukiwanie