Bildirim

Lütfen AdSense'te başarıyı yakalamanıza yardımcı olacak kişiselleştirilmiş ve hesabınızla ilgili bilgiler bulabileceğiniz AdSense Sayfanız'ı ziyaret edin.

19 sa. önce

adsense telefon numarası icin TR değil de UK numaramı girebilir miyim? UK de yaşıyorum

hesap bir sekilde türkiye'ye bağlı ama UK de yaşıyorum bu yüzden UK no +44 girmek istiyorum
Ayrıntılar
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Tüm Yanıtlar
16 sa. önce
Merhabalar,
Herhangi bir sorun olmayacaktır, telefon numarası zaten isteğe bağlı olarak ekleniyor. +44 -- -- bu şekilde numaranızı girip deneyebilirsiniz.

Sevgilerimle, iyi çalışmalar.
16 sa. önce
Merhaba, cevap için teşekkürler fakat UK numarası girdiğimde TR yazmam gerektiği ile ilgili uyari geliyor ve araştırmalarım sonucunda da Adsense hesabında ülke değiştirme in mümkün olmadığını gördüm..
16 sa. önce
Evet, hesabınız UK hesabı ise bunu değiştiremezsiniz, değiştirmek için eski hesabınızı kapatıp yeniden bir hesap açmanız gerekir. Hangi ülke üzerine açıldıysa o ülkenin telefon kodu ile başlaması gerekiyor telefon numarası. Fakat telefon numarası isteğe bağlı olduğu için bir sorun olacağını sanmıyorum mail adresinizi ekleyip bildirimleri oraya alabilirsiniz.

Sevgilerimle, iyi çalışmalar diliyorum.
Son düzenleme: 16 sa. önce
false
568638282942977458
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true
true
true
true
157