Bildirim

Lütfen AdSense'te başarıyı yakalamanıza yardımcı olacak kişiselleştirilmiş ve hesabınızla ilgili bilgiler bulabileceğiniz AdSense Sayfanız'ı ziyaret edin.

2 gün önce

kimlik bilgilerim doğrulandı fakat pin istemek için yer görünmüyor

ödeme eşiğine geldim ve kimlik doğrulama için tc kimliğimi yükledim tamamlandı diye bir ibare çıktı kimlik doğrulamasına girince fakat pin alma kısmı görünmüyor pin nasıl alıp adresimi doğrulayacağım yardımcı olursanız çok sevinirim 
Ayrıntılar
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Önerilen Yanıt
2 gün önce
Merhaba, 

PIN mektubunuz sistem tarafından otomatik oluşturulup gönderilecektir. Adresinizi tekrar kontrol edin, posta kodunuzun da doğru olduğuna emin olun. Ödeme eşik değeri denilen kazanç, en az 10USD karşığılı bir tutara ulaştığnıda, PIN mektubunuzu sistem otomatik olarak oluşturur ve adresinize gönderir. 

PIN mektupları takipsiz ve normal mektup olarak PTT kanalı ile gönderilmektedir. Yakın zamanda oluşturulur ve gönderimi sağlanır. 

İyi dileklerimle, 
Altın Ürün Uzmanı (Altın PE) Cihan PE bunu önerdi
Yardımcı oldu mu?
Tüm Yanıtlar
Önerilen Yanıt
2 gün önce
Merhaba, 

PIN mektubunuz sistem tarafından otomatik oluşturulup gönderilecektir. Adresinizi tekrar kontrol edin, posta kodunuzun da doğru olduğuna emin olun. Ödeme eşik değeri denilen kazanç, en az 10USD karşığılı bir tutara ulaştığnıda, PIN mektubunuzu sistem otomatik olarak oluşturur ve adresinize gönderir. 

PIN mektupları takipsiz ve normal mektup olarak PTT kanalı ile gönderilmektedir. Yakın zamanda oluşturulur ve gönderimi sağlanır. 

İyi dileklerimle, 
Altın Ürün Uzmanı (Altın PE) Cihan PE bunu önerdi
false
568638282942977458
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true
true
true
true
157