WsteczNastassia NAutor wątku3 sty 20243.01.2024, 12:04:19 Pobierz link Zgłoś nadużycieBłąd RODOProblem: kiedy umieścimy baner RODO, pojawia się błąd 520. Czy możesz mi pomóc znaleźć źródło błędu? SzczegółyZasady programu,Internet Zablokowany Powiadomienie informacyjne.To pytanie jest zablokowane i nie można na nie odpowiadać.Mam to samo pytanie (1)SubskrybujTreści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacjiOstatnia modyfikacja: 3 sty 2024 Polecana odpowiedźdoctor Platynowy Ekspert ProduktowyPomogłem? Kliknij "Polecaj"4 sty 20244.01.2024, 15:50:58 Pobierz link Zgłoś nadużycieWitam,sugeruję aby na etapie początkowym Cloudflare nie był włączony na witrynie z Adsense.Znalazłem podobny wątek na forum.Pozdrawiam Jeśli spodobała Ci się ta odpowiedź, kliknij Pomocna odpowiedź Blog 1| Blog 2Tomek_1973, Honorowy Ekspert Produktowy, poleca toNastassia N, twórca wątku, uznaje to za odpowiedźPomocne? 1 Głos zaGłos przeciw Wyświetl wątekWszystkie odpowiedzi (2)doctor Platynowy Ekspert ProduktowyPomogłem? Kliknij "Polecaj"3 sty 20243.01.2024, 15:58:29 Pobierz link Zgłoś nadużycieDzień Dobry,a jaką postać ma baner rodo? Na jakiej stronie jest wstawiany? Prosimy o szczegóły. Czy korzysta pani z platformy CMP w Google Adsense do wyświetlania komunikatów rodo?PozdrawiamNastassia NAutor wątku4 sty 20244.01.2024, 12:02:15 Pobierz link Zgłoś nadużycieDzień dobryBaner montowany jest na stronie https://devby.io/. Nie korzystałem z CMP.Błąd występuje losowo, nie u wszystkich użytkowników. Przykład błędu na zrzucie ekranudoctor Platynowy Ekspert ProduktowyPomogłem? Kliknij "Polecaj" Polecana odpowiedź4 sty 20244.01.2024, 15:50:58 Pobierz link Zgłoś nadużycieWitam,sugeruję aby na etapie początkowym Cloudflare nie był włączony na witrynie z Adsense.Znalazłem podobny wątek na forum.Pozdrawiam Jeśli spodobała Ci się ta odpowiedź, kliknij Pomocna odpowiedź Blog 1| Blog 2Tomek_1973, Honorowy Ekspert Produktowy, poleca toNastassia N, twórca wątku, uznaje to za odpowiedź
Nastassia NAutor wątku3 sty 20243.01.2024, 12:04:19 Pobierz link Zgłoś nadużycieBłąd RODOProblem: kiedy umieścimy baner RODO, pojawia się błąd 520. Czy możesz mi pomóc znaleźć źródło błędu? SzczegółyZasady programu,Internet Zablokowany Powiadomienie informacyjne.To pytanie jest zablokowane i nie można na nie odpowiadać.Mam to samo pytanie (1)SubskrybujTreści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacjiOstatnia modyfikacja: 3 sty 2024