Powiadomienie

Odwiedź Twoją stronę AdSense. Znajdziesz na niej spersonalizowane informacje o swoim koncie, które pomogą Ci osiągnąć sukces w AdSense.

10 sty 2023

Jak włączyć reklamy automatyczne w subdomenie jeśli w domenie reklamy automatyczne są wyłączone ?

Mam główną domenę w której nie chce aby reklamy automatyczne były włączone.
Ale chce je włączyć tylko w subdomenie. Nie wiem jak to zrobić.

Chciałem subdomene dodać jako witrynę, ale wyświetla mi się ciągle że witryna już jest dodana.
Zablokowany
Powiadomienie informacyjne.
To pytanie jest zablokowane i nie można na nie odpowiadać.
Treści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacji
Polecana odpowiedź
Moim zdaniem nie ma takiej możliwości. Też to kiedyś chciałem zrobić i nie udało się. 
Mariusz, Diamentowy Ekspert Produktowy, poleca to
Pomocne?
Wszystkie odpowiedzi (2)
Aby dodać subdomenę najpierw trzeba przejść pozytywną weryfikację domeny głównej. Ale później można będzie zdjąć reklamy z domeny głównej (po całej operacji).
Czyli się nie da. Tak jak sądziłem. 
Tak ze "specjalnymi" domenami jest inaczej.
*.warszawa.pl to są chyba domeny regionalne, więc analogicznie jak domeny najwyższego poziomu.
10 sty 2023
Witam,
Domeny funkcjonalne czy od niektórych hostingodawców są dopuszczone ale nie wiem jak to się odbywa od góry, tj. czy domena główna była zatwierdzona przez kogoś. Próbowałem kiedyś zarejestrować domenę cos.cba.pl i cos.jcom.pl i na obu reklamy dało się wyświetlać.
Pozdrawiam
false
8246923431360001344
true
Wyszukaj w Centrum pomocy
true
true
true
true
true
157
Szukaj