Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Resoldre un problema relacionat amb una baixada dels guanys

Identificar el problema que ha provocat una baixada dels guanys

Per identificar què ha provocat una baixada dels vostres guanys, primer cal conèixer les mètriques clau que influeixen en els guanys. Hi ha diversos factors que afecten els ingressos, però en general les mètriques importants són les següents: el cost per clic (CPC), la ràtio de clics d'entrada (CTR) i les impressions. Podeu consultar aquestes mètriques a la pàgina Informes del compte d'AdSense.

Is your Google AdSense revenue declining?

1. Consulteu l'historial de rendiment del compte. Creeu un informe i amplieu l'interval de dates com a mínim als tres darrers mesos per poder identificar tendències o problemes concrets.

2. Comproveu quins canvis heu fet al compte i quan els heu fet. D'aquesta manera, podreu esbrinar la causa original de la baixada d'ingressos.

3. Quan hàgiu identificat la data de la baixada d'ingressos, comenceu a analitzar el problema. Per exemple, podeu consultar en quina plataforma han baixat els ingressos. Si veieu que la baixada només s'ha produït en dispositius mòbils, pot ser un indici que algun anunci no està ben implementat, hi ha hagut algun canvi al lloc web per a mòbils o la velocitat de càrrega de la pàgina és baixa, entre altres causes possibles.

4. Afegiu la CTR, el CPC i les impressions a l'informe i mireu d'esbrinar quina d'aquestes mètriques ha provocat la baixada d'ingressos. Els ingressos es calculen multiplicant el CPC, la CTR i les impressions. Un canvi en qualsevol d'aquestes mètriques es reflecteix en els ingressos totals. Comproveu quina mètrica té una tendència similar a la dels ingressos.

Nota: us recomanem que completeu tots els passos d'aquesta guia per entendre bé què ha provocat la baixada dels guanys. Contacteu amb el servei d'assistència únicament si les xifres de les mètriques baixen considerablement o si hi observeu una tendència a la baixa durant més d'una setmana.

Pas següent: els guanys baixen a causa del CPC