Koodin käyttöönotto-opas

Mainoskoodin käyttöönottoon liittyvät yleiset ongelmat

Kun olet lisännyt mainoskoodin, suosittelemme varmistamaan mainosten toiminnan. Tämä onnistuu tarkistamalla selaimen lähdekoodinäkymästä, että AdSense-mainoskoodi on otettu käyttöön oikein:

1. Avaa selaimella sivu, jossa mainoskoodi on, ja tarkista sivusi lähdekoodi (jos esimerkiksi käytät Chromea, klikkaa sivua hiiren kakkospainikkeella ja valitse Näytä sivun lähdekoodi tai paina Ctrl+U).
  2. Vertaa sivusi lähdekoodin mainoskoodia AdSense-tilisi mainoskoodiin.

Sivulla ja tilillä olevan mainoskoodin pitäisi näyttää täysin samalta.

Vinkki: Käytätkö WordPressiä? Katso ohjeet AdSense-koodin lisäämiseen.

Yleisiä ongelmia

Mainokset eivät välttämättä näy sivustollasi, jos:

• Mainoskoodi ei näy kokonaan <script>- tai <ins>-tagi puuttuu
  • Koko mainoskoodi näkyy yhdellä rivillä
  • Mainoskoodissa on ylimääräisiä HTML-tageja

Jos huomaat jonkin näistä ongelmista, kopioi oikea mainoskoodi AdSense-tilisi Mainokset-sivulta ja korvaa rikkinäinen mainoskoodi sillä. Lue ohjeet mainoskoodin hakemiseen ja kopioimiseen.

Vinkki: Jos tarvitset apua responsiivisten mainosyksiköiden kanssa, tutustu niitä koskeviin teknisiin seikkoihin.

Lisäohjeita

Jos tarvitset lisäapua mainoskoodin käyttöönottoon sivuillasi, kokeile seuraavia Google-hakuja:

Jos käytät WYSIWYG-ohjelmaa tai jotakin muuta HTML-editoria, suosittelemme perehtymään sen käyttöohjeeseen tai ottamaan yhteyttä tuotteen tekniseen tukeen.