Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Om rapporten Annonsenheter

Rapporten Annonsenheter visar intäktsgenerering av alla dina annonsenheter. Är du intresserad av resultatet av enskilda annonsenheter kan du använda filtret för att begränsa data till specifika annonsenheter.

Obs! Rapportdata är begränsad till de senaste tre åren och omfattar inte data från YouTube eller AdMob.

Visa rapporten Annonsenheter

Gå till sidan Rapporteroch klicka på Annonsenheter i rapportlistan.