Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Raportit

Maat-raportti

Maat-raportti näyttää tulokset eriteltyinä maittain niiden kävijöiden mukaan, jotka ovat katsoneet sivustollasi olevia mainoksia.

Huom. Raportointidata on rajoitettu kolmeen viime vuoteen, eikä se sisällä YouTube- tai AdMob-dataa.

Maat-raportin katsominen

  • Siirry Raportit-sivulle ja valitse raporttiluettelosta Maat.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
6745503720982428596
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false