Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Om rapporten Annonsformat

Rapporten Annonsformat visar din intäktsgenerering baserat på hur du har ställt in annonserna på din webbplats. I den här rapporten kan du se hur det går för de olika typerna av annonser på din webbplats (till exempel integrerade flödesannonser jämfört med vanliga displayannonser).

I rapporten Annonsformat kan du bland annat se

• hur det går för nyare typer av annonser (till exempel integrerade annonser) jämfört med befintliga annonser
  • hur det går för automatiska annonser (till exempel ankar- och vinjettannonser) jämfört med standardannonsenheter
  • hur det går för olika typer av annonser jämfört med varandra.
Obs! Rapportdata är begränsad till de senaste tre åren och omfattar inte data från YouTube eller AdMob.

Visa rapporten Annonsformat

• Gå till sidan Rapporter och klicka på Annonsformat på listan över rapporter.

Resultatdata

Resultatet är indelat i två kategorier i rapporten:

• Begärda format: typen av annonsformat som din webbplats begärde att visa, till exempel display- eller multiplex-annonser
  • Placeringsmetoder: hur annonsen placerades på sidan, till exempel om den placerades i en annonsenhet som du hade infogat manuellt på sidan eller om AdSense placerade den automatiskt på sidan.