Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Over het rapport Advertentie-indelingen

Het rapport Advertentie-indelingen biedt inzicht in hoe goed de advertenties die op uw site zijn ingesteld, inkomsten genereren. U kunt aan de hand van dit rapport zien hoe de verschillende advertentietypen op uw site (bijv. native InFeed-advertenties versus standaard display-advertenties) presteren.

Het rapport Advertentie-indelingen geeft u onder meer inzicht in het volgende:

• Hoe nieuwere advertentietypen die u gebruikt (bijv. native-advertenties), presteren in vergelijking met uw bestaande advertenties
  • Hoe automatische advertenties (bijv. ankeradvertenties en tussenadvertenties) presteren ten opzichte van uw standaard advertentieblokken
  • Hoe verschillende advertentietypen ten opzichte van elkaar presteren.
Opmerking: Rapportgegevens zijn beperkt tot de afgelopen drie jaar en omvatten geen gegevens van YouTube of AdMob.

Het rapport Advertentie-indelingen bekijken

• Ga naar de pagina Rapporten en klik in de lijst van rapporten op Advertentie-indelingen.

Prestatiegegevens

In dit rapport worden de prestaties opgesplitst in twee categorieën:

• Aangevraagde indelingen: Het type advertentie-indeling dat op uw site moet worden getoond, bijv. display- of multiplex-advertenties.
  • Plaatsingsmethoden: Hoe de advertentie op uw pagina is geplaatst. Is de advertentie bijvoorbeeld in een advertentieblok geplaatst dat u handmatig op de pagina heeft gepositioneerd of heeft AdSense het automatisch voor u op de pagina geplaatst?