Raportit

Mainosmuodot-raportti

Mainosmuodot-raportista näet kaupallistamistuloksesi. Raportti perustuu siihen, miten olet määrittänyt sivustollasi olevat mainokset. Tämän raportin avulla voit selvittää, miten hyviä tuloksia sivustosi erityyppiset mainokset tuottavat (esim. In-Feed-natiivimainokset verrattuna Display-vakiomainoksiin).

Mainosmuodot-raportin avulla voit selvittää esimerkiksi

• miten hyviä tuloksia uudentyyppiset mainokset (esim. natiivimainokset) tuottavat muihin mainoksiisi verrattuna
  • miten hyviä tuloksia automaattiset mainokset (esim. ankkuri- ja vinjettimainokset) tuottavat vakiomainosyksiköihisi verrattuna
  • miten hyvin erityyppiset mainokset toimivat.
Huom. Raportointidata on rajoitettu kolmeen viime vuoteen, eikä se sisällä YouTube- tai AdMob-dataa.

Näin löydät Mainosmuodot-raportin

• Siirry Raportit-sivulle ja valitse raporttiluettelosta Mainosmuodot.

Tulosdata

Tässä raportissa tulokset on jaettu kahteen eri osa-alueeseen:

• Pyydetyt mainosmuodot: Tässä kohdassa kerrotaan, minkä mainosmuodon näyttämistä sivustosi on pyytänyt (esim. Display- tai Multiplex-mainokset).
  • Sijoittelutavat: Tässä kohdassa kerrotaan, miten mainos sijoitettiin sivulle. Sen avulla saat tietää, sijoitettiinko mainos mainosyksikköön, jonka lisäsit sivulle manuaalisesti, vai sijoittiko AdSense mainoksen sivulle puolestasi automaattisesti.