Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Sobre l'informe de formats d'anunci

L'informe de formats d'anunci us permet conèixer el vostre rendiment pel que fa a la monetització en funció de com heu configurat els anuncis del vostre lloc web. L'informe us pot servir per veure el rendiment dels diferents tipus d'anuncis del lloc web (p. ex., els anuncis in-feed natius en comparació amb els anuncis de display estàndard).

Aquest informe us pot ajudar, per exemple, a comprendre els aspectes següents:

• Quin és el rendiment dels tipus d'anuncis més nous que feu servir (p. ex., els anuncis natius) en comparació amb el dels anuncis existents.
  • Quin és el rendiment dels anuncis automàtics (p. ex., els anuncis ancorats i els vinyeta) en comparació amb el dels blocs d'anuncis estàndard.
  • Quin és el rendiment comparatiu de les diferents classes d'anuncis.
Nota: les dades dels informes es limiten als 3 darrers anys i no inclouen dades de YouTube ni d'AdMob.

Consultar l'informe de formats d'anunci

• Aneu a la pàgina Informes i, a la llista d'informes, feu clic a Formats d'anunci.

Dades de rendiment

En aquest informe es desglossa el rendiment en les dues àrees següents:

• Formats sol·licitats: indica el tipus de format d'anunci que el vostre lloc web ha sol·licitat que es mostri (p. ex., Display, anuncis Multiplex, etc.).
  • Mètodes d'emplaçament: indica com s'ha emplaçat l'anunci a la pàgina (p. ex., si l'anunci s'ha emplaçat en un bloc d'anuncis que heu posicionat manualment a la pàgina o si AdSense l'ha emplaçat automàticament a la pàgina).

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.