Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Om rapporten Webbplatser

I rapporten Webbplatser visas information om webbplatser i din webbplatslista, bland annat uppskattade intäkter, sidvisningar och annat.

Obs! Rapportdata är begränsad till de senaste tre åren och omfattar inte data från YouTube eller AdMob.

Visa rapporten Webbplatser

• Gå till sidan Rapporter och klicka på Webbplatser i rapportlistan.

Antal webbplatser

• Om det totala antalet webbplatser (både aktiva och inaktiva) kopplade till ditt konto sedan det skapades är mer än 100 000, kan du fortfarande köra rapporten Webbplatser. Du kan emellertid bara visa data tre månader bakåt från den dag du genererar rapporten. Dessutom, på grund av det stora antalet webbplatser i ditt konto, omfattar dina resultatdata inte data från den aktuella dagen. Det kan ta upp till 48 timmar innan uppdaterade data visas.
  • I gränssnittet kan du se de 5 000 webbplatser som har gett störst uppskattade intäkter.
  • Du kan ladda ned högst 20 000 webbplatser, rankade efter intäkter, som en CSV-fil.

Information från cachelagrade webbplatser och iframes

Det kan hända att det visas resultat från sidor eller webbplatser som du inte hanterar själv. Det kan gälla felaktiga omdirigeringar från iframes, webbsidor som har vidarebefordrats i e-postklienter, webbplatser som visar cachelagrat innehåll från en egen domän och innehåll som har duplicerats av flera olika utgivare. Läs mer om varför rapporter kan innehålla webbplatser som du inte hanterar själv.