Varsel

Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Rapporter

Om «Nettsteder»-rapporten

I «Nettsteder»-rapporten vises data for nettsteder i nettstedslisten din, som for eksempel beregnet inntekt og sidevisninger.

Merk: Rapporteringsdata er begrenset til data fra de siste tre årene og omfatter ikke data fra YouTube eller AdMob.

Se «Nettsteder»-rapporten

• Gå til Rapporter-siden, og klikk deretter på Nettsteder i listen over rapporter.

Antall nettsteder

• Hvis det totale antallet nettsteder (både aktive og inaktive) tilknyttet kontoen din siden den ble opprettet, er mer enn 100 000, kan du fortsatt kjøre «Nettsteder»-rapporten. Rapporten inneholder bare data fra de tre siste månedene før datoen da rapporten blir generert. På grunn av det høye antallet nettsteder i kontoen din omfatter resultatdataene ikke data fra inneværende dag, og det kan ta opptil 48 timer før de oppdaterte dataene blir vist.
  • Det maksimale antallet nettsteder som vises i brukergrensesnittet, er de 5000 mest populære, rangert etter beregnet inntekt.
  • Du kan laste ned opptil 20 000 av de mest populære nettstedene, rangert etter inntekt, som en CSV-fil.

Data fra bufrede nettsteder og iframes

Du kan se resultater fra sider eller nettsteder du ikke administrerer. Disse kan inkludere feil iframe-viderekoblinger, nettsider videresendt i e-postprogrammer, nettsteder som viser bufret innhold fra sine egne domener, og duplisering av artikler fra én publisist til en annen. Finn ut mer om hvorfor rapporter kan omfatte nettsteder du ikke administrerer.