Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Over het rapport Sites

In het rapport Sites worden gegevens voor sites in uw sitelijst weergegeven, waaronder geschatte inkomsten, paginaweergaven en meer.

Opmerking: Rapportgegevens zijn beperkt tot de afgelopen drie jaar en omvatten geen gegevens van YouTube of AdMob.

Het rapport Sites bekijken

• Ga naar de pagina Rapporten en klik in de lijst van rapporten op Sites.

Aantal sites

• Als het totale aantal sites (zowel actief als inactief) dat aan uw account is gekoppeld sinds dit is gemaakt, groter is dan 100.000, kunt u het rapport Sites nog steeds uitvoeren. U kunt echter alleen gegevens in het rapport bekijken van de laatste drie maanden voor de dag waarop u het rapport genereert. En omdat het aantal sites in uw account zo hoog is, worden er geen gegevens van vandaag opgenomen in de prestatiegegevens en kan het 48 uur duren voordat geüpdatete gegevens worden weergegeven.
  • Het maximum aantal sites dat wordt weergegeven in de gebruikersinterface, is de top 5000, gerangschikt op geschatte inkomsten.
  • U kunt maximaal de top 20.000 sites downloaden als csv-bestand, gerangschikt op inkomsten.

Gegevens van sites en iframes in het cachegeheugen

U ziet mogelijk resultaten van pagina's of sites die u niet beheert. Deze kunnen bestaan uit het volgende: onjuiste iframe-omleidingen, webpagina's die zijn doorgestuurd in e-mailclients, sites die content uit het cachegeheugen van hun eigen domein weergeven en verhalen die zijn gedupliceerd van de ene uitgever naar de andere. Meer informatie over waarom rapporten mogelijk sites bevatten die u niet beheert