Raportit

Sivustot-raportti

Sivustot-raportti näyttää sivustoluettelossasi olevien sivustojen dataa, esimerkiksi arvioidut tulot ja katselukerrat.

Huom. Raportointidata on rajoitettu kolmeen viime vuoteen, eikä se sisällä YouTube- tai AdMob-dataa.

Sivustot-raportin katsominen

• Siirry Raportit-sivulle ja valitse raporttiluettelosta Sivustot.

Sivustojen lukumäärä

• Jos tiliisi on liitetty tilin luomisen jälkeen yli 100 000 sivustoa (ovat ne sitten aktiivisia tai ei-aktiivisia), voit edelleen luoda Sivustot-raportin. Voit kuitenkin näyttää raportissa dataa vain raportin luontia edeltävien kolmen kuukauden ajalta. Tilisi suuren sivustomäärän vuoksi tulosdata ei myöskään sisällä kuluvan päivän dataa, ja päivitetyn datan tuleminen näkyviin voi kestää jopa 48 tuntia.
  • Käyttöliittymässä voidaan näyttää enintään 5 000 arvioitujen tulojen mukaan parasta sivustoa.
  • Voit ladata CSV-tiedostona enintään 20 000 tulojen mukaan parasta sivustoa.

Välimuistissa olevien sivustojen ja iframe-kehysten data

Saatat nähdä sellaisten sivujen tai sivustojen tuloksia, joita et hoida. Nämä voivat olla virheellisiä iframe-kehystettyjä uudelleenohjauksia, sähköpostiohjelmiin ohjattuja verkkosivuja, välimuistin sisältöä omasta verkkotunnuksestaan näyttäviä sivustoja sekä julkaisijalta toiselle kopioitua sisältöä. Katso lisätietoja siitä, miksi raportit voivat sisältää sivustoja, joita et hoida.