Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Om rapporten Websites

I rapporten Websites kan du se data for websites på din liste over websites, herunder estimeret indtjening, sidevisninger m.m.

Bemærk! Der kan kun vises rapporteringsdata for de seneste tre år, og der kan ikke vises data fra YouTube eller AdMob.

Se rapporten Websites

• Gå til siden Rapporter, og klik derefter på Websites på listen over rapporter.

Antal websites

• Du kan køre rapporten Websites, selvom det samlede antal websites (både aktive og inaktive), der er blevet knyttet til din konto, siden den blev oprettet, er over 100.000. Rapporten indeholder dog kun data for de seneste tre måneder regnet fra den dag, hvor den genereres. På grund af det store antal websites, der er knyttet til kontoen, kan du heller ikke se effektivitetsdata for den aktuelle dag, og der kan gå op til 48 timer, før der vises opdaterede data.
  • Det maksimale antal websites, der kan vises på brugerfladen, er de 5.000 øverste, rangeret efter estimeret indtjening.
  • Du kan maksimalt downloade de 20.000 øverste websites, rangeret efter indtjening, som en CSV-fil.

Data fra cachelagrede websites og iframes

Du kan muligvis se resultater fra sider eller websites, du ikke administrerer. Disse kan omfatte ukorrekte omdirigeringer med iframe, websider videresendt i mailklienter, websites med cachelagret indhold fra deres eget domæne og gentagelse af historier fra én udgiver til en anden. Få flere oplysninger om, hvorfor rapporter muligvis omfatter websites, du ikke administrerer.