Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Sobre l'informe de llocs web

L'informe de llocs web mostra les dades dels llocs que heu inclòs a la vostra llista de llocs web, com ara els guanys estimats, les visualitzacions de les pàgines, etc.

Nota: les dades dels informes es limiten als 3 darrers anys i no inclouen dades de YouTube ni d'AdMob.

Consultar l'informe de llocs web

• Aneu a la pàgina Informes i, a la llista d'informes, feu clic a Llocs web.

Nombre de llocs web

• Si el nombre total de llocs web (tant actius com inactius) associats al vostre compte des que es va crear és superior a 100.000, encara podeu executar l'informe de llocs web. Tanmateix, només podreu veure les dades de l'informe dels tres mesos anteriors al dia en què genereu l'informe. A més, com que el nombre de llocs web del compte és molt elevat, les dades de rendiment no inclouran les dades del dia actual, i les dades actualitzades poden tardar fins a 48 hores a mostrar-se.
  • El nombre màxim de llocs web que es mostren a la interfície d'usuari és dels 5.000 primers, classificats per guanys estimats.
  • Podeu baixar com a màxim els 20.000 llocs principals, classificats per guanys, en un fitxer CSV.

Dades de llocs web i iframes desats a la memòria cau

És possible que vegeu resultats de pàgines o de llocs web que no gestioneu. Poden ser redireccions d'iframe inadequades, pàgines web reenviades mitjançant clients de correu electrònic, llocs web que difonen contingut desat a la memòria cau del seu propi domini i duplicats d'històries d'un editor en un altre. Obteniu més informació sobre per què els informes poden incloure llocs web que no gestioneu.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.