Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

H5-Games-annoncer (beta)

Føj AdSense-koden til din spilside

Til H5-Games-annoncer (beta) bruges AdSense-koden plus yderligere kode, der er nødvendig for at initialisere funktionerne i H5 Ad Placement API. Du kan også konfigurere yderligere indstillinger ved hjælp af nogle valgfrie AdSense-kodeparametre.

Sådan placerer du koden

1. Kopiér nedenstående kode:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    <script>window.adsbygoogle = window.adsbygoogle || []; var adBreak = adConfig = function(o) {adsbygoogle.push(o);} </script>
    Bemærk! Sørg for at kopiere hele koden, inklusive den ekstra kode, der initialiserer funktionerne adBeak() og adConfig(). Ellers fungerer dine annoncer ikke.
  2. Erstat "ca-pub-1234567890123456" med dit eget udgiver-id i koden. Få flere oplysninger om, hvordan du finder dit udgiver-id.
  3. Hvis dit spil kører i en mobilapp, skal du angive to yderligere parametre på følgende måde:

Efter data-ad-client="ca-pub-1234567890123456" skal du tilføje:

• data-admob-interstitial-slot="ca-app-pub-1234567890123456/11111111"
    • data-admob-rewarded-slot="ca-app-pub-1234567890123456/22222222"

Parameteren data-admob-interstitial-slot bruges til at anmode om mellemliggende annoncer, og data-admob-rewarded-slot bruges til at anmode om bonusannoncer. Der skal angives mindst én parameter, hvis dit der skal vises annoncer i dit spil i en mobilapp. Få flere oplysninger om oprettelse af mellemliggende annonceenheder og bonusannonceenheder i AdMob.

Hvis du endnu ikke har en AdMob-konto, kan du oprette en på Google AdMob.

4. Placer koden mellem <head>- og</head>-taggene på den side, hvor dit spil hostes.
    Bemærk! Uanset hvordan du distribuerer dit spil (hvis du f.eks. integrerer det direkte på en side eller via iframe på et andet website eller en del af dit eget website), så skal du altid placere koden på den side, der indeholder dit spil.

Eksempel på en spilside med AdSense-kode og yderligere kode tilføjet

Eksempelkode Beskrivelse
yourdomain.com/games/mygame Den side, hvor dit spil hostes
<head>
<script async
src="https://pagead2.googlesyndication.com
/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous">
</script>
Denne sektion er AdSense-koden.
<script>window.adsbygoogle =
window.adsbygoogle || [];
var adBreak = adConfig = function(o) {adsbygoogle.push(o);}
</script>
Denne sektion initialiserer H5 Ad Placement API.
</head>

<body>

<canvas id="game_canvas"
width="100%" height="100%">
<script src="game.js"><script>
Denne sektion er din spillogik.
</body>

Beskrivelser af AdSense-kodeparametre

Du kan bruge disse AdSense-kodeparametre til at konfigurere forskellige indstillinger for dine spilannoncer. Parameteren data-ad-client er obligatorisk, men alle andre parametre er valgfri.

Bemærk! Indstillingerne initialiseres, når den side, der indeholder spilkanvasset, indlæses og ikke kan ændres undervejs i spillet/sidevisningen.
Parameter Beskrivelse og eksempler
data-ad-client Påkrævet

Dit udgiver-id og din udgiverkode.

Eksempel:

data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"

data-ad-host Valgfri

Hvis du deler din omsætning med en hostplatform, skal du bruge denne parameter til at angive hostplatformen.

Eksempel:

data-ad-host="ca-host-pub-123"

data-admob-interstitial-slot Valgfri

Hvis dit spil kører i en mobilapp, skal du bruge denne parameter til at anmode om mellemliggende annoncer.

Eksempel:

data-ad-host="ca-app-pub-1234567890123456/456"

data-admob-rewarded-slot Valgfri

Hvis dit spil kører i en mobilapp, skal du bruge denne parameter til at anmode om bonusannoncer.

Eksempel:

data-ad-host="ca-app-pub-1234567890123456/789"

data-ad-channel Valgfri

Du kan inkludere et tilpasset kanal-id til sporing af dine annoncers effektivitet.

Eksempel:

data-ad-channel="1234"

data-adbreak-test Valgfri

Brug denne parameter til at aktivere testtilstand. På den måde kan du teste dine placeringer ved hjælp af falske annoncer.

Eksempel:

data-adbreak-test="on"

data-tag-for-child-directed-treatment Valgfri

Brug denne parameter, hvis du vil tagge dine annonceanmodninger, så de behandles som værende rettet mod børn. Du kan få flere oplysninger her: Tag et website eller en annonceanmodning som børneorienteret behandling.

Eksempel:

data-tag-for-child-directed-treatment="1"

data-tag-for-under-age-of-consent Valgfri

Brug denne parameter, hvis du vil tagge annonceanmodninger fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Schweiz og Storbritannien til begrænset databehandling. Du kan få flere oplysninger under: Tag en annonceanmodning for brugere i EØS og Storbritannien, som er under den digitale lavalder (TFUA, Tag For Users under the Age of Consent in Europe).

Eksempel:

data-tag-for-under-age-of-consent="1"

data-ad-frequency-hint Valgfri

Det mindste gennemsnitlige tidsinterval mellem annoncer angivet i sekunder. Hvis denne værdi er "120s", vises annoncerne ikke oftere end hvert andet minut i gennemsnit. Bemærk, at dette er et tip, der kan ignoreres eller tilsidesættes af en serverkontrol i fremtiden.

Eksempel:

data-ad-frequency-hint="120s"