Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis en jocs H5 (beta)

Afegir el codi d'AdSense a la pàgina d'un joc

Anuncis en jocs H5 (beta) utilitza el codi d'AdSense i codi addicional necessari per inicialitzar les funcions de l'API Ad Placement de Jocs H5. També hi ha alguns paràmetres de codi d'AdSense opcionals disponibles perquè pugueu configurar opcions addicionals.

Com s'ha de col·locar el codi

1. Copieu el codi que es mostra a continuació:
    <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
    <script>window.adsbygoogle = window.adsbygoogle || []; var adBreak = adConfig = function(o) {adsbygoogle.push(o);} </script>
    Nota: assegureu-vos de copiar tot el codi, inclòs el codi addicional que inicialitza les funcions adBreak() i adConfig(), ja que si no ho feu, els anuncis no funcionaran.
  2. Al codi, substituïu "ca-pub-1234567890123456" pel vostre identificador d'editor. Obteniu informació sobre com podeu trobar l'identificador d'editor.
  3. Si el vostre joc s'executa en una aplicació mòbil, haureu d'especificar dos paràmetres addicionals de la manera següent:

Després de data-ad-client="ca-pub-1234567890123456", afegiu:

• data-admob-interstitial-slot="ca-app-pub-1234567890123456/11111111"
    • data-admob-rewarded-slot="ca-app-pub-1234567890123456/22222222"

El paràmetre data-admob-interstitial-slot es fa servir per sol·licitar anuncis intersticials, mentre que data-admob-rewarded-slot es fa servir per sol·licitar anuncis amb recompensa. Cal especificar almenys un d'aquests paràmetres si el joc ha de mostrar anuncis en una aplicació mòbil. Obteniu més informació sobre com podeu crear blocs d'anuncis intersticials i blocs d'anuncis amb recompensa a AdMob.

Si encara no teniu cap compte d'AdMob, visiteu Google AdMob per crear-ne un.

4. Col·loqueu el codi entre les etiquetes <head> i </ head> de la pàgina en què està allotjat el joc.
    Nota: independentment de com distribuïu el joc (p. ex., si l'inseriu directament en una pàgina o el col·loqueu en un iframe en un altre lloc web o en una part del vostre), sempre heu de col·locar el codi a la pàgina que conté el joc.

Pàgina del joc d'exemple amb el codi d'AdSense i el codi addicional afegits

Codi d'exemple Descripció
elvostredomini.com/jocs/elmeujoc La pàgina on s'allotja el joc
<head>
<script async
src="https://pagead2.googlesyndication.com
/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous">
</script>
Aquesta secció és el codi d'AdSense.
<script>window.adsbygoogle =
window.adsbygoogle || [];
var adBreak = adConfig = function(o) {adsbygoogle.push(o);}
</script>
Aquesta secció inicialitza l'API Ad Placement de Jocs H5.
</head>

<body>

<canvas id="game_canvas"
width="100%" height="100%">
<script src="game.js"><script>
Aquesta secció és la lògica del joc.
</body>

Descripcions dels paràmetres de codi d'AdSense

Podeu fer servir aquests paràmetres de codi d'AdSense per configurar diverses opcions per als anuncis en jocs. El paràmetre data-ad-client és obligatori, però la resta de paràmetres són opcionals.

Nota: aquesta configuració s'inicia quan es carrega la pàgina que conté el llenç del joc i no es pot canviar al llarg de la partida o de la visualització de pàgina.
Paràmetre Descripció i exemples
data-ad-client Obligatori

El vostre identificador d'editor i codi d'editor.

Exemple:

data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"

data-ad-host Opcional

Si compartiu els ingressos amb una plataforma d'allotjament, utilitzeu aquest paràmetre per especificar-la.

Exemple:

data-ad-host="ca-host-pub-123"

data-admob-interstitial-slot Opcional

Si el vostre joc s'executa en una aplicació mòbil, feu servir aquest paràmetre per sol·licitar anuncis intersticials.

Exemple:

data-ad-host="ca-app-pub-1234567890123456/456"

data-admob-rewarded-slot Opcional

Si el vostre joc s'executa en una aplicació mòbil, feu servir aquest paràmetre per sol·licitar anuncis amb recompensa.

Exemple:

data-ad-host="ca-app-pub-1234567890123456/789"

data-ad-channel Opcional

Podeu incloure l'identificador d'un canal personalitzat per fer un seguiment del rendiment dels anuncis.

Exemple:

data-ad-channel="1234"

data-adbreak-test Opcional

Utilitzeu aquest paràmetre per activar el mode de prova. Això us permet provar els emplaçaments mitjançant anuncis falsos.

Exemple:

data-adbreak-test="on"

data-tag-for-child-directed-treatment Opcional

Feu servir aquest paràmetre si voleu etiquetar les sol·licituds d'anunci per tractar-les com a contingut dirigit a nens. Per obtenir més informació, consulteu l'article Etiquetar un lloc web o una sol·licitud d'anunci per al tractament de contingut dirigit a nens.

Exemple:

data-tag-for-child-directed-treatment="1"

data-tag-for-under-age-of-consent Opcional

Feu servir aquest paràmetre si voleu etiquetar les sol·licituds d'anunci de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), de Suïssa i del Regne Unit per al tractament de dades restringit. Per obtenir més informació, consulteu l'article Etiquetar una sol·licitud d'anunci per als usuaris de l'Espai Econòmic Europeu i del Regne Unit que encara no tenen l'edat de consentiment (TFUA).

Exemple:

data-tag-for-under-age-of-consent="1"

data-ad-frequency-hint Opcional

L'interval de temps mitjà mínim entre els anuncis, expressat en segons. Si aquest valor és "120 s", els anuncis no es mostraran més sovint d'un cop cada dos minuts de mitjana. Tingueu en compte que es tracta d'un suggeriment que un control del servidor podria ignorar o substituir més endavant.

Exemple:

data-ad-frequency-hint="120s"

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.