Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Accés al lloc web

Sobre el rastrejador d'AdSense

Un rastrejador, també anomenat aranya o bot, és el programari que Google fa servir per processar i indexar el contingut de les pàgines web. El rastrejador d'AdSense, anomenat Mediapartners-Google, visita el vostre lloc web per determinar-ne el contingut i oferir-vos anuncis rellevants.

A continuació teniu alguns aspectes importants que cal saber sobre el rastrejador d'AdSense:

• L'informe del rastrejador s'actualitza setmanalment.

El rastreig es fa automàticament i no podem respondre a les sol·licituds de rastreig més freqüents.

• El rastrejador d'AdSense és diferent del rastrejador de Google.

Els dos rastrejadors són independents, però comparteixen una memòria cau. Ho fem per evitar que tots dos rastrejadors sol·licitin les mateixes pàgines i, per tant, ajudin els editors a conservar la seva amplada de banda. De la mateixa manera, el rastrejador de Search Console és independent.

Nota: AdSense també utilitza un rastrejador anomenat Google-Display-Ads-Bot per verificar el vostre lloc web quan afegiu un lloc web a AdSense.
  • La resolució dels problemes relacionats amb el rastreig d'AdSense no resoldrà els problemes de rastreig de Google.

Resoldre els problemes que s'indiquen a la pàgina Accés del rastrejador no afecta el vostre emplaçament als resultats de cerca de Google. Per obtenir més informació sobre la classificació del vostre lloc web a Google, reviseu l'entrada sobre com aconseguir la inclusió als resultats de cerca de Google.

• El rastrejador indexa per URL.

El nostre rastrejador accedirà a lloc.com i a www.lloc.com per separat. Tanmateix, no considerarà que lloc.com i lloc.com/#àncora són independents.

• El rastrejador no accedirà a pàgines ni a directoris prohibits per un fitxer robots.txt.

Els rastrejadors de Google, AdSense Mediapartners-Google i Google-Display-Ads-Bot respecten el vostre fitxer robots.txt. Si el fitxer robots.txt prohibeix l'accés a pàgines o directoris concrets, no es rastrejaran.

Nota: si difoneu anuncis en pàgines robotitzades amb la línia User-agent: *, el rastrejador d'AdSense les rastrejarà. Per evitar que el rastrejador d'AdSense accedeixi a les vostres pàgines, heu d'incloure la informació següent al fitxer robots.txt:

Agent d'usuari: MediaPartners-Google

Agent d'usuari: Google-Display-Ads-Bot

• El rastrejador intentarà accedir només als URL als quals s'han implementat les nostres etiquetes d'anunci.

Només les pàgines que mostren anuncis de Google han d'enviar sol·licituds als nostres sistemes i estar rastrejades.

• El rastrejador provarà d'accedir a les pàgines que redirigeixen.

Si teniu "pàgines originals" que redirigeixen a altres pàgines, el nostre rastrejador ha d'accedir a les pàgines originals per determinar que hi ha una redirecció. Per tant, la visita del rastrejador a les pàgines originals es mostrarà als registres d’accés.

• No hi ha cap control sobre la freqüència amb què el rastrejador indexarà el contingut del lloc.

En aquests moments, no és possible tornar a rastrejar els llocs web. Els nostres bots fan el rastreig de manera automàtica. Si feu canvis en una pàgina, poden passar fins a una o dues setmanes fins que els canvis no es reflecteixin al nostre índex.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.