Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för Sök

Sökformat för Shopping-annonstillägg

Också Shopping-annonser kan ha tillägg. Annonstilläggen innehåller ytterligare information, till exempel energiklass, priskommentarer och annat. Nedan beskriver vi de annonstillägg och inställningar för tillägg som är tillgängliga för Shopping-annonser.

Energiklass

Använd de här inställningarna för att ange formatet på energiklasser i dina annonser (när de visas):

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt och teckenfärg för webbadresstexten.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för webbadresstexten.
Radhöjd Ange radhöjd för webbadresstexten.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för webbadresstexten.
Emfas Välj om webbadresstexten ska vara fetstilt, kursiverad eller understruken.

Priskommentar

Använd de här inställningarna för att ange formatet på tillägg för priskommentarer i dina annonser (när de visas). Priskommentarerna ger användarna mer information om priset som anges i en produktannons:

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnitt och teckenfärg för webbadresstexten.
Teckenstorlek Ange teckenstorlek för webbadresstexten.
Radhöjd Ange radhöjd för webbadresstexten.
Avstånd mellan bokstäver Ange teckenavstånd för webbadresstexten.
Emfas Välj om webbadresstexten ska vara fetstilt, kursiverad eller understruken.