Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Utvidelser for Shopping-annonser med stiler for søkeannonser

Du kan ha utvidelser også i Shopping-annonser. I annonseutvidelser kan du gi brukerne tilleggsinformasjon, for eksempel energieffektivitet og prisannoteringer. Annonseutvidelsene og innstillingene for utvidelser du kan bruke i Shopping-annonser, er beskrevet nedenfor.

Energieffektivitet

Bruk disse innstillingene til å angi stil for vurderinger av energieffektivitet i annonsene dine (når de vises):

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Bruk denne innstillingen til å angi skrifttypen og -fargen for nettadresseteksten.
Skriftstørrelse Bruk denne innstillingen til å angi skriftstørrelsen for nettadresseteksten.
Linjehøyde Bruk denne innstillingen til å angi linjehøyden for nettadresseteksten.
Bokstavavstand Bruk denne innstillingen til å angi bokstavavstanden for nettadresseteksten.
Utheving Velg hvorvidt teksten i nettadressen skal være fet, kursiv eller understreket.

Prisannotering

Bruk disse innstillingene til å angi stilen til utvidelser for prisannoteringer i annonsene dine (når de vises). Med prisannoteringer får brukerne mer informasjon om prisen som fremgår i en produktoppføring:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Bruk denne innstillingen til å angi skrifttypen og -fargen for nettadresseteksten.
Skriftstørrelse Bruk denne innstillingen til å angi skriftstørrelsen for nettadresseteksten.
Linjehøyde Bruk denne innstillingen til å angi linjehøyden for nettadresseteksten.
Bokstavavstand Bruk denne innstillingen til å angi bokstavavstanden for nettadresseteksten.
Utheving Velg hvorvidt teksten i nettadressen skal være fet, kursiv eller understreket.