Hakumainokset

Hakumainostyyli Shopping-mainoslaajennuksissa

Shopping-mainoksissa voi olla myös laajennuksia. Mainoslaajennukset sisältävät lisätietoja, kuten energialuokituksia ja hintamerkintöjä. Seuraavassa on kuvattu Shopping-mainoksille käytettävissä olevat mainoslaajennukset ja laajennusasetukset.

Energialuokitus

Näillä asetuksilla voit muokata mainoksissa mahdollisesti näkyvien energialuokitusten tyyliä:

Asetus Kuvaus
Fontti Määritä URL-tekstin fontti ja fontin väri.
Fonttikoko Määritä URL-tekstin fonttikoko.
Rivin korkeus Määritä URL-tekstin rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä URL-tekstin kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko näyttää URL-osoitteen tekstin lihavoituna, kursivoituna vai alleviivattuna.

Hintamerkintä

Näillä asetuksilla voit muokata mainoksissa mahdollisesti näkyvien hintamerkintälaajennusten tyyliä. Hintamerkinnät sisältävät lisätietoja tuotteen tiedoissa näkyvästä hinnasta.

Asetus Kuvaus
Fontti Määritä URL-tekstin fontti ja fontin väri.
Fonttikoko Määritä URL-tekstin fonttikoko.
Rivin korkeus Määritä URL-tekstin rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä URL-tekstin kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko näyttää URL-osoitteen tekstin lihavoituna, kursivoituna vai alleviivattuna.