Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Søgelayout for Shopping-annonceudvidelser

Shopping-annoncer kan også have udvidelser. Annonceudvidelser indeholder yderligere oplysninger såsom energibedømmelser, prisannoteringer osv. De annonceudvidelser og udvidelsesindstillinger, der er tilgængelige for Shopping-annoncer, er beskrevet nedenfor.

Energibedømmelse

Brug disse indstillinger til at vælge layout for energibedømmelser i dine annoncer (når de vises):

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for webadresseteksten.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for webadresseteksten.
Linjehøjde Indstil webadressetekstens linjehøjde.
Bogstavmellemrum Indstil webadressetekstens bogstavmellemrum.
Fremhævning Vælg, om webadresseteksten skal være med fed, i kursiv eller understreget.

Prisannotering

Brug disse indstillinger til at vælge layout for prisannoteringsudvidelser i dine annoncer (når de vises). Prisannoteringer giver brugerne flere oplysninger om den pris, der vises for en produktfortegnelse:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for webadresseteksten.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for webadresseteksten.
Linjehøjde Indstil webadressetekstens linjehøjde.
Bogstavmellemrum Indstil webadressetekstens bogstavmellemrum.
Fremhævning Vælg, om webadresseteksten skal være med fed, i kursiv eller understreget.