Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Innstillinger for Shopping-annonser med stiler for søkeannonser

Alle annonseinnstillingene som kan brukes i Shopping-annonser, er beskrevet nedenfor.

Slå Shopping-annonser på eller av

Innstilling Beskrivelse
Slå på Shopping-annonser Slå av dette alternativet hvis du ikke ønsker å vise Shopping-annonser i søkeresultatene dine. Hvis du slår av Shopping-annonser, blir det bare vist søkeannonser med ren tekst.

Generelle alternativer

Bruk disse innstillingene til å angi stiler for alle annonsene dine:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Bruk denne innstillingen til å angi skrifttypen for teksten i annonsene dine. Du kan velge blant en rekke Google-skrifttyper.
Skriftfarge Bruk denne innstillingen til å angi skriftfargen for teksten i annonsene dine.
Bakgrunnsfarge Bruk denne innstillingen til å angi bakgrunnsfarge for annonsene dine.
Utfylling Bruk denne innstillingen til å angi utfylling på oversiden, undersiden og til høyre og venstre for annonsene dine.
Kantlinjer Bruk denne innstillingen til å angi fargen og tykkelsen på kantlinjen i annonsene dine.
Ved overrulling Tilpass de generelle innstillingene ovenfor for tilfeller der en bruker holder markøren over en annonse.

Bilde

Bruk disse innstillingene til å tilpasse bildestilen i annonsene dine:

Innstilling Beskrivelse
Bredde Bruk denne innstillingen til å velge bredden for bildet.
Høyde Bruk denne innstillingen til å angi høyden på bildet.

Produktpris

Bruk disse innstillingene til å angi en stil for produktprisen som vises i annonsene dine.

Merk: Disse innstillingene angir ikke noen stil for prisannoteringer, som kan gis samme stil som Shopping-annonseutvidelser.
Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Bruk denne innstillingen til å angi skrifttypen og -fargen for nettadresseteksten.
Skriftstørrelse Bruk denne innstillingen til å angi skriftstørrelsen for nettadresseteksten.
Linjehøyde Bruk denne innstillingen til å angi linjehøyden for nettadresseteksten.
Bokstavavstand Bruk denne innstillingen til å angi bokstavavstanden for nettadresseteksten.
Utheving Velg hvorvidt teksten i nettadressen skal være fet, kursiv eller understreket.

Selgernavn

Bruk disse innstillingene til å angi en stil for selgernavnet i annonsene dine:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Bruk denne innstillingen til å angi skrifttypen og -fargen for nettadresseteksten.
Skriftstørrelse Bruk denne innstillingen til å angi skriftstørrelsen for nettadresseteksten.
Linjehøyde Bruk denne innstillingen til å angi linjehøyden for nettadresseteksten.
Bokstavavstand Bruk denne innstillingen til å angi bokstavavstanden for nettadresseteksten.
Utheving Velg hvorvidt teksten i nettadressen skal være fet, kursiv eller understreket.
Ved overrulling Angi utheving, bakgrunn og skriftfarge som skal brukes i forbindelse med selgernavnet ved overrulling.

Produkttittel

Bruk disse innstillingene til å angi en stil for produkttittelen i annonsene dine:

Innstilling Beskrivelse
Skrifttype Bruk denne innstillingen til å angi skrifttypen og -fargen for nettadresseteksten.
Skriftstørrelse Bruk denne innstillingen til å angi skriftstørrelsen for nettadresseteksten.
Linjehøyde Bruk denne innstillingen til å angi linjehøyden for nettadresseteksten.
Bokstavavstand Bruk denne innstillingen til å angi bokstavavstanden for nettadresseteksten.
Utheving Velg hvorvidt teksten i nettadressen skal være fet, kursiv eller understreket.

Mal for Shopping-annonser

Innstilling Beskrivelse
Mal for Shopping-annonser Endre hvilken mal du vil bruke som utgangspunkt for stilen til Shopping-annonsene dine.