Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Instellingen voor zoekstijl van Shopping-advertenties

Hieronder worden alle beschikbare advertentie-instellingen voor Shopping-advertenties beschreven.

Shopping-advertenties in- of uitschakelen

Instelling Beschrijving
Shopping-advertenties inschakelen Schakel deze optie uit als u niet wilt dat er Shopping-advertenties worden weergegeven in uw zoekresultaten. Als u Shopping-advertenties uitschakelt, worden er alleen tekstadvertenties weergegeven.

Algemene opties

Gebruik deze instellingen om stijlen in uw advertenties toe te passen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype van de tekst in uw advertenties in. U kunt kiezen uit een breed scala aan Google-lettertypen.
Tekstkleur Stel de tekstkleur van uw advertenties in.
Achtergrondkleur Stel de achtergrondkleur van uw advertenties in.
Opvulling Stel de opvulling rond de bovenkant, onderkant en zijkanten van uw advertenties in.
Randen Stel de randgrootte en de kleur van uw advertenties in.
Bij rollover Pas de algemene instellingen hierboven aan voor als een gebruiker de muisaanwijzer op een advertentie plaatst.

Afbeelding

Gebruik deze instellingen om de stijl van de afbeelding in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Breedte Stel de breedte van de afbeelding in.
Hoogte Stel de hoogte van de afbeelding in.

Productprijs

Gebruik deze instellingen om de stijl van de productprijs in uw advertenties in te stellen:

Opmerking: Deze instellingen hebben geen invloed op de stijl van prijsannotaties. De stijl hiervan kan worden ingesteld in de instellingen voor extensies voor Shopping-advertenties.
Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype en de tekstkleur van de URL-tekst in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de URL-tekst in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de URL-tekst in.
Letterafstand Stel de letterafstand van de URL-tekst in.
Nadruk Kies of u de URL-tekst vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.

Naam verkoper

Gebruik deze instellingen om stijl van de naam van de verkoper in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype en de tekstkleur van de URL-tekst in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de URL-tekst in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de URL-tekst in.
Letterafstand Stel de letterafstand van de URL-tekst in.
Nadruk Kies of u de URL-tekst vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.
Bij rollover Stel de nadruk, achtergrond en tekstkleur voor de naam van de verkoper in bij rollover.

Producttitel

Gebruik deze instellingen om de stijl van de producttitel in uw advertenties in te stellen:

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype en de tekstkleur van de URL-tekst in.
Lettergrootte Stel de lettergrootte van de URL-tekst in.
Regelhoogte Stel de regelhoogte van de URL-tekst in.
Letterafstand Stel de letterafstand van de URL-tekst in.
Nadruk Kies of u de URL-tekst vet, cursief of onderstreept wilt weergeven.

Template voor Shopping-advertentie

Instelling Beschrijving
Template voor Shopping-advertentie Wijzig de template die u wilt gebruiken voor uw stijlen voor Shopping-advertenties.