Hakumainokset

Shopping-mainosten hakumainostyylin asetukset

Seuraavassa on kuvattu kaikki Shopping-mainoksille käytettävissä olevat mainosasetukset.

Shopping-mainosten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Asetus Kuvaus
Ota Shopping‑mainokset käyttöön Laita tämä asetus pois päältä, jos et halua, että hakutuloksissa näkyy Shopping-mainoksia. Vain tekstimuotoiset Hakumainokset näkyvät, jos poistat Shopping-mainokset käytöstä.

Yleiset asetukset

Näillä asetuksilla voit muokata kaikkien mainosten tyyliä:

Asetus Kuvaus
Fontti Valitse mainostekstin fontti. Voit valita erilaisista Google-kirjasimista.
Kirjasimen väri Määritä mainostekstin kirjasimen väri.
Taustaväri Määritä mainosten taustaväri.
Täyte Määritä mainosten ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.
Reunukset Valitse mainosten reunusten koko ja väri.
Ylivierityksen aikana Muokkaa edellä olevia yleisiä asetuksia, joita sovelletaan silloin, kun käyttäjä vie hiiren mainoksen päälle.

Kuva

Näillä asetuksilla voit muokata mainosten kuvien tyyliä:

Asetus Kuvaus
Leveys Määritä kuvan leveys.
Korkeus Valitse kuvan korkeus.

Tuotteen hinta

Näillä asetuksilla voit muokata mainoksissa näkyvän tuotteen hinnan tyyliä.

Huom. Näillä asetuksilla ei voi muokata hintamerkintöjen tyyliä. Sitä voidaan muokata Shopping-mainosten laajennusten asetuksista.
Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä URL-tekstin kirjasin ja kirjasimen väri.
Kirjasinkoko Määritä URL-tekstin kirjasinkoko.
Rivin korkeus Määritä URL-tekstin rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä URL-tekstin kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko näyttää URL-osoitteen tekstin lihavoituna, kursivoituna vai alleviivattuna.

Kauppiaan nimi

Näillä asetuksilla voit muokata mainoksissa näkyvän kauppiaan nimen tyyliä:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä URL-tekstin kirjasin ja kirjasimen väri.
Kirjasinkoko Määritä URL-tekstin kirjasinkoko.
Rivin korkeus Määritä URL-tekstin rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä URL-tekstin kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko näyttää URL-osoitteen tekstin lihavoituna, kursivoituna vai alleviivattuna.
Ylivierityksen aikana Valitse kauppiaan nimen korostus sekä taustan ja fontin väri ylivierityksen aikana.

Tuotteen nimi

Näillä asetuksilla voit muokata mainoksissa näkyvän tuotteen nimen tyyliä:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä URL-tekstin kirjasin ja kirjasimen väri.
Kirjasinkoko Määritä URL-tekstin kirjasinkoko.
Rivin korkeus Määritä URL-tekstin rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä URL-tekstin kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko näyttää URL-osoitteen tekstin lihavoituna, kursivoituna vai alleviivattuna.

Shopping-mainosmalli

Asetus Kuvaus
Shopping-mainosmalli Vaihda Shopping-mainostyyleissä käytettävä malli.