Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Indstillinger for søgelayout for Shopping-annoncer

Alle tilgængelige annonceindstillinger for Shopping-annoncer er beskrevet nedenfor.

Aktivér eller deaktivér Shopping-annoncer

Indstilling Beskrivelse
Aktivér Shopping-annoncer Aktivér denne indstillinger, hvis du ikke vil vise Shopping-annoncer i dine søgeresultater. Der vises kun søgesannoncer i tekstform, hvis du deaktiverer Shopping-annoncer.

Generelle indstillinger

Brug disse indstillinger til at anvende layoutet på tværs af dine søgeannoncer:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen for tekst i dine annoncer. Du kan vælge mellem en række forskellige skrifttyper fra Google Fonts.
Skriftfarve Indstil skriftfarven for tekst i dine annoncer.
Baggrundsfarve Indstil baggrundsfarven for dine annoncer.
Indre margen Indstil den indre margen for dine annoncers top, bund og sider.
Rammer Indstil rammestørrelsen og -farven for dine annoncer.
Ved mouseover Tilpas de generelle indstillinger ovenfor, som påvirker, hvad der sker, når en bruger holder markøren over en annonce.

Billede

Brug disse indstillinger til at give dine annoncers billede et personligt layout:

Indstilling Beskrivelse
Bredde Indstil billedets bredde.
Højde Indstil billedets højde.

Produktpris

Brug disse indstillinger til at tilpasse produktprisen i dine annoncer.

Bemærk! Disse indstillinger ændrer ikke layoutet på prisannoteringer, der kan stiliseres som Shopping-annonceudvidelser.
Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for webadresseteksten.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for webadresseteksten.
Linjehøjde Indstil webadressetekstens linjehøjde.
Bogstavmellemrum Indstil webadressetekstens bogstavmellemrum.
Fremhævning Vælg, om webadresseteksten skal være med fed, i kursiv eller understreget.

Sælgers navn

Brug disse indstillinger til at tilpasse sælgerens navn i dine annoncer:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for webadresseteksten.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for webadresseteksten.
Linjehøjde Indstil webadressetekstens linjehøjde.
Bogstavmellemrum Indstil webadressetekstens bogstavmellemrum.
Fremhævning Vælg, om webadresseteksten skal være med fed, i kursiv eller understreget.
Ved mouseover Indstil fremhævning, baggrund og skriftfarve for sælgerens navn ved mouseover.

Produktets titel

Brug disse indstillinger til at tilpasse produkttitlen i dine annoncer:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for webadresseteksten.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for webadresseteksten.
Linjehøjde Indstil webadressetekstens linjehøjde.
Bogstavmellemrum Indstil webadressetekstens bogstavmellemrum.
Fremhævning Vælg, om webadresseteksten skal være med fed, i kursiv eller understreget.

Skabelon til Shopping-annonce

Indstilling Beskrivelse
Skabelon til Shopping-annonce Skift skabelonen, som du bruger til dine Shopping-annoncelayouts.