Mainosteknologian tarjoajat LGPD:tä varten

Koska Google on sitoutunut noudattamaan LGPD-lakia (Lei Geral de Proteção de Dados), tarjoamme luettelen mainosteknologian tarjoajista, jotka ovat julkaisseet tiettyjä LGPD:n edellyttämiä tietoja sekä linkin, jossa kerrotaan tietojen käyttötavoista ja jonka voit jakaa käyttäjille suostumuksen pyytämisen yhteydessä. Lisäksi nämä tarjoajat ovat sitoutuneet noudattamaan datan käyttöä koskevaa käytäntöämme.

Voit tutustua mainosteknologian tarjoajien luetteloon Ad Manager-, AdSense- tai AdMob-tililläsi. Hyväksyttyjen tarjoajien luettelo on nähtävissä myös alla.

Sertifioidut mainosteknologian tarjoajat