Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Udbydere af annonceteknologi til LGPD

Som en del af Googles forpligtelse til at overholde Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) leverer vi denne liste over udbydere af annonceteknologi, som har delt bestemte oplysninger, der kræves i henhold til LGPD, og et link, der forklarer, hvordan de bruger deres data, som du kan dele med dine brugere som en del af din samtykkeproces. Udbyderne har desuden accepteret at overholde vores politik vedrørende databrug.

Du kan se listen over udbydere af annonceteknologi på din Ad Manager-, AdSense- eller AdMob-konto. Vi har for nemheds skyld også anført de certificerede udbydere nedenfor.

Certificerede udbydere af annonceteknologi